Παύλος Σταφυλάς

Director, CPA

Ο Παύλος Σταφυλάς είναι director της COMPASS AUDITORS και διευθύνει έμπειρες ελεγκτικές ομάδες σε πλήθος εργασιών.

Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ελεγκτικής το 2000. Ακολούθησε με συνέπεια και επαγγελματισμό τα κλιμάκια ανέλιξης των ελεγκτικών εταιρειών που συνεργάστηκε και συνεχίζει αδιάλειπτα να εξελίσσεται όπως επιτάσσει ο δυναμικός χώρος της ελεγκτικής επιστήμης. 
Διαθέτει εξειδίκευση σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους εισηγμένων – και μη – ομίλων εταιρειών, όπως και σε ειδικά λογιστικά και φορολογικά θέματα (IFRS, BEPS, Transfer Pricing κ.ά.)

Έχει διευθύνει έργα αποτιμήσεων, εξαγορών, χρηματοδοτήσεων πλήθους εταιρειών των κλάδων ένδυσης, τροφίμων, φαρμάκων, υγείας, τουρισμού κλπ. Έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος σε δημόσια εταιρεία του κλάδου της ενέργειας κατά το στάδιο της αποκρατικοποίησης της.

Έχει αναλάβει, ως επικεφαλής, μετατροπές (αποσχίσεις/συγχωνεύσεις) μεγάλων επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα του κλάδου ενέργειας και μεταφορών.

Έχει διατελέσει αξιολογητής επενδυτικών σχεδίων του Ταμείου Ανάκαμψης (RRF). Έχει διατελέσει μέλος της Ομάδας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών του ετήσιου ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης που υποβάλλονται στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ναυτιλιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ακόμη κατέχει δίπλωμα IFRS (DipIFR) από τον οργανισμό ACCA. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής- Λογιστής και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδας.